Kerstmarkt en hobbytentoonstelling in Houtem

Redactie KW

Zondag 14 december organiseerde de feestcommissie van Houtem voor de derde keer een kerstmarkt gecombineerd met hobbytentoonstelling.

In de Troenke stonden een veertiental standhouders die er hun kunstwerken, zelfgemaakte ambachtelijke pralines, juwelen, handtassen, pennenzakken, geldbeugels, mutsen en sjalen, kerstkaarten, houten kerstdecoratie, … tentoonstelden en verkochten. Daarnaast kon je er de pronkstukken van een groot Citroënliefhebber bewonderen en kennismaken met de wereld van radioamateurs. Dorstigen en hongerigen konden terecht aan de bar van de feestcommissie voor een drankje en pannenkoek.

In de Dorpsstraat buiten, bevond zich de kerstmarkt waar plaatselijke verenigingen als het oudercomité van de Vrije Basisschool, KLJ Beauvoorde, Chiro Trezebees van Beauvoorde, studentenclub Ballo-Koorde, Houtemnaere blyft tegaere, …, een natje en droogje aanboden tegen democratische prijzen.

Op de foto zien we drie van de in totaal vijf leden van het oudercomité van de Vrije Basisschool het Talent in Houtem, die enthousiast vers gemaakte frietjes en een zelfgemaakte verjaardagskalender verkochten. En kinderen konden er voor een prijsje een mooi geschenkje uit de visput vissen. Van links naar rechts zien we Bernadette Deghandt, Veronique Claeys en Katrien Degryse. Tine Cornette en Julie Thoumsin konden er helaas niet bij zijn.

(CCV – foto CCV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier