Kersthuis Bredene schenkt cheque aan Make-a-Wish

Redactie KW

Tijdens de doorlopende tentoonstelling ronde de eindejaarsperiode van het Kersthuis Bredene verkocht Dennis Pluy lukken voor ‘Make-a-Wish’.

“De verkoop van de ‘Oscar’s lukken’ was een groot succes. Kersthuis Bredene verkocht uiteindelijk zo’n 125 kg van deze lekkernij,” vertelt Dennis trots. “De koekjes zijn allemaal artisanaal in Kersthuis Bredene gebakken, en dat op Nova wafelijzers door mijn vader Oscar. “Goed voor een opbrengst van 1.232,44 euro, die we op de slotavond van het Kersthuis Bredene integraal aan Make-a-Wish hebben geschonken. We kozen dit goede doel omdat een naaste kennis ambassadrice is geworden, nadat ze zelf al twee keer door leukemie werd getroffen,” zegt Dennis.

Aan en in Kersthuis Bredene stonden zo’n 15 kerstbomen, die werden verlicht met 14.539 kerstlichtjes. De kerstverlichting werd buiten gesynchroniseerd op zeven bekende liedjes. Op de slotavond was er speciaal voor het afsluiten een nummer gesynchroniseerd, dat maar één keer werd afgespeeld. Anja Thomas uit Bredene kwam met haar gok het dichtste bij het raden van het aantal leds en won een fles champagne. In totaal kreeg Kersthuis Bredene zo’n 450 bezoekers over de vloer. “Dat overtrof zeker mijn verwachtingen”, besluit Dennis tevreden.

(JC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier