Kelly Klutsch is de nieuwe Prinses Carnaval Oostende 2018

Kelly is de kersverse Prinses Carnaval Groot-Oostende 2018. © FRO
Redactie KW

In de ‘sjiekste’ feestzaal van Oostende, bunker Den Hangaar in de achterhaven van Oostende, werd zaterdagnacht de verkiezing van de nieuwe Prinses Carnaval georganiseerd, een initiatief van Het Hof der Prinsen van Oostende.

Een echte verkiezing was het niet, omdat er maar één kandidate was. Kelly Klutsch, lid van de Orde van de Wullok, had een heel jaar campagne gevoerd en stond er alleen voor. Bijgestaan door de Wullok Show Girls bracht ze een mooie dansshow. Tussen 23 en 1 uur passeerden 366 carnavalisten in de stemhokjes om het ‘bolletje’ van Kelly rood te kleuren. Daarmee overschreed ze het minimum van 250 stemmen, zodat de van geluk wenende Kelly Klutsch diep in de nacht, officieel gekroond werd tot Prinses Kelly, prinses van Groot-Oostende 2018.

“Ik dank mijn man David, mijn hele familie, mijn vrienden en vriendinnen van De Wulloks en mijn sponsors voor de steun die ik gekregen heb”, zei de kersverse prinses in haar speech. “Ik wil een lieve en enthousiaste prinses zijn die zorgt voor leute en plezier in Oostende en ik hoop dat Knol de strijd voor de titel van prins Carnaval Groot-Oostende 2018 mag winnen.”

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier