Kathleen Biesbrouck: "Vrouwen trekken bij ons ook figuurlijk hun kleren uit"

14/07/17 om 10:00 - Bijgewerkt op 13/07/17 om 14:23

"Toen ik 19 jaar geleden in de lingeriezaak van mijn mama stapte, was er maar één kleur: wit. Gelukkig is dat intussen erg veranderd en zijn er ook verschillende snitten." Aan het woord is Kathleen Biesbrouck, zaakvoerder van Lingerie Marie. De 41-jarige Wervikse zet intussen volop in op de webshop en opende dit jaar ook een winkel in Ieper. "En dan te zeggen dat ik als kind missionaris wilde worden."

Dat Kathleen Biesbrouck ondernemer zou worden, stond eigenlijk in de sterren geschreven: haar ouders hadden een eigen zaak. "Mijn mama (Yvette Commeyne, red.) is gestart met een kruidenierswinkel op de markt in Wervik - nu 't Vervolg - en verkocht hoofdzakelijk drank en tabak. De winkel verbouwden mijn ouders later tot een bekend snackbar met frituur vooraan. Op een bepaald moment werd mijn moeder ziek en mijn papa is een porseleinwinkel begonnen. Toen mijn mama weer beter werd, heeft ze dan een lingeriezaak opgestart."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!