Kate Ryan op nocturne van de batjes in Veurne

Redactie KW

Zo’n kleine 1.000 mensen kwamen vrijdag 20 juni naar de Grote Markt van Veurne afgezakt voor de nocturne van de batjesdagen.

De winkels in Veurne waren met de batjes uitzonderlijk open tot 21 uur. Daarnaast waren er afwisselend optredens van Udo, Niels Destadsbader en Kate Ryan onder begeleiding van de Miguel Wiels Live Band. Ze brachten onder meer covers van Clouseau, De Kreuners, Wim Soutaer… met gekende liedjes als ‘Voyage, voyage’, ‘Ik hou van u’, ‘Het is voorbij’, ‘Ik wil je, blijf bij me’, en zo veel meer. Maar ook enkele van hun eigen songs kwamen aan bod. Ambiance verzekerd. Schepen Céline Mouton was alvast heel blij met de opkomst van deze eerste zomeractiviteit en kijkt alvast uit naar het volgende evenement.

Niet alleen Veurnaars, maar ook fans van onder andere Deerlijk kwamen speciaal naar deze boetestad voor dit evenement. Op de foto zien we namelijk van links naar rechts Sarah Vandenbohede uit Nieuwpoort, Laura Geys uit Diksmuide, Lieselot Verbeeke uit Leffinge en Brenda Tancré uit Deerlijk, die in de eerste plaats kwamen om Niels Destadsbader live aan het werk te zien maar ook om de ambiance mee te maken.

(CCV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier