Kampvuur van Chiro Tsjoef brengt geld op voor het Boothuis

Op de foto herkennen we v.l.n.r. Yassit Kouzouz, Manon Demaeght, Louise Tarras, Timen Esprit, Jonathan Helin, Lukas Esprit, Arne Deprez, Sean Vandemeulebroucke, Balder Dewilde, Tim Vandorpe, René Schepers, Louis Degrande, Rune Vandebussche en Bart Soens. © KDS
Redactie KW

Het is intussen traditie dat Chiro Tsjoef het jaar afsluit met een kerstbar. De Chiroleden, hun broers, zussen, ouders en vrienden verzamelden aan de lokalen in de Watermolenwal voor een hapje en een drankje rond een gezellig kampvuur.

“De bezoekers konden ten voordele van het goede doel houtblokken kopen om zo het vuur aan te houden. Daarnaast hebben we ook een truitje van KV Kortrijk en AA Gent geveild”, zegt groepsleider Yoshi Vandeginste. Dat alles heeft 300 euro opgebracht voor project Boothuis van de Kortrijkse vzw Ajko. Op de boot kunnen jongeren terecht voor activiteiten, ontmoeting en in de vakantie worden ook weekends, kampen en uitstappen georganiseerd. “We vonden het belangrijk om een plaatselijk goed doel te kiezen dat dezelfde waarden representeert als onze Chiro.” (NVH-foto KDS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier