Kampioenschapsviering kaartersclub Sint-Elisabeth in Italiaanse kleuren

Van links naar rechts: Tony Jong, Werner Olivier, Regien Hellin en Carol Leleu. © TV
Redactie KW

Naar jaarlijkse traditie vond ook dit jaar weer de kampioenschapsviering van de kaartersclub Sint-Elisabeth plaats.

Op 7 oktober werd omstreeks 19 uur de muziek van de plaatselijke dj gedoofd en werd winnares Regien Hellin letterlijk in de bloemetjes gezet door raadslid Carol Leleu. Op de tweede plaats eindigde Tony Jong en op de derde plaats eindigde Werner Olivier. De rode lantaarn is voor Agnes Callens.

“Het is de eerste keer in tien jaar dat een vrouw het kampioenschap kaarten wint in onze organisatie, die toch ondertussen al 53 jaar bestaat”, aldus de organisatie. Met zijn 30 leden kan de kaartclub daarbij best wel groot genoemd worden en ze nodigen graag nieuwe leden uit. Die mogen zich elke zondagochtend vanaf 10 uur aanmelden in het Parochiaal Centrum Sint-Elisabeth. “De laagdrempeligheid en ongebonden leeftijd tot deelname zijn een troef voor onze club. Iedereen van 7 tot 107 jaar is welkom bij ons, bij wijze van spreken”, laat Tony Jong zich ontvallen.

Het volledige bestuur en kaarters.
Het volledige bestuur en kaarters.© TV

Over het thema van de avond was het bestuur eenduidig. “We proberen elk jaar een nieuw thema te integreren in de viering en dit jaar kozen we voor ‘Italië’. Vorig jaar was het thema ‘boer en boerin’, wat zorgde voor een gezellige breugelavond. Dit jaar zal de pasta in het rond vliegen.”

(TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier