Kamping Kitsch Club wil nu ook Nederland veroveren

Redactie KW

Op zaterdag 16 juni strijkt het grote Johnny & Marina circus neer in Eindhoven.

Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van het land trekt dit jaar voor de eerste keer naar het buitenland. Op zaterdag 16 juni strijkt het grote circus neer in Eindhoven. Op zaterdag 25 augustus is het de beurt aan Kortrijk voor de 8e editie van Kamping Kitsch Club.

Wat ooit onstond als een klein verkleedfeestje in de Kitsch Club in het casino van Knokke-Heist, groeide in een mum van tijd uit tot het grootste verkleedfestival van het land. Hiervoor moest het festival verhuizen van de badstad naar Kortrijk. Ook vanuit Nederland was er enorm veel interesse in het festival. Heel wat bekende Nederlanders stonden er op de ‘mijn stage’ waaronder Rapper Sjors, Zanger Rinus, Jody Bernal, Henk & Annika… Een uitbereiding naar het buitenland was dan ook een volgende logische stap.

Op zaterdag 16 juni vindt in Eindhoven de allereerste buitenlandse editie van het festival plaats. De organisatie ging hiervoor een samenwerking aan met lokale partner Par-T events die onder andere ook 7th sunday, Daydream festival, Harmony of Hardcore, Weekend Magnifiek,… organiseert op Nederlandse bodem.

Het concept blijft onveranderd: voor de gelegenheid mogen de gasten in de rol kruipen van hun marginale alter-ego. Wie niet verkleed is, komt er niet in. Denk aan marcellekes, frigoboxen, nektapijten, tattoos, sportschoenen, diepe boezems en foute snorren. Tijdens Kamping Kitsch Club Nederland kan je terecht op 1 van de 3 podia voor de foutste muziek, trance klassiekers, happy hardcore of de alom gekende schlagers. De eerste namen zullen op 2 april bekend gemaakt worden.

Tickets voor Kamping Kitsch Club Nederland zijn te koop vanaf 21 maart via www.kampingkitschclub.nl tickets voor het festival in belgie zijn te koop vanaf 1 april via de website wwww.kampingkitschclub.be of via de Kamping Kitsch Club event page.