Kaat Verhenne verkozen tot Tineke van de Watermolen

10/07/17 om 12:17 - Bijgewerkt om 12:29

Het kermisweekend op Heule-Watermolen werd ingezet met de verkiezing van Tineke van de Watermolen. "Ik kom al naar de feesten van toen ik een baby'tje was", glimlacht de nieuw verkozen Kaat Verhenne.

Kaat Verhenne verkozen tot Tineke van de Watermolen

© KDS

In de feesttent op Heule-Watermolen werd op vrijdag 7 juli het 53ste Tineke van de Watermolen verkozen. Kaat Verhenne (17) kreeg het felbegeerde lintje om. Ze is de dochter van Geert Verhenne (53) en Greet Dekyvere (52), en zus van Tim (25) en Niels (23). De eerste eredame werd Justine Dekyvere (16), Zahra D'Haene (17) als tweede eredame.

Scooter en ballonvaart

"Het was een fantastische avond", glundert Kaat, die op Heule-Watermolen woont. "Voor mijn persoonlijke voorstelling had ik een klein beetje zenuwen, maar de rest van de avond verliep heel vlot. Hoewel ik tevreden was over mijn prestatie had ik nooit gedacht dat ik Tineke van de Watermolen zou worden. Ik heb toch een traantje gelaten."

Delen

"Ik heb toch een traantje gelaten" - Kaat Verhenne, Tineke van de Watermolen

Kaat is een bekend gezicht op de Watermolen. "Ik kom al naar de feesten van toen ik nog in de kinderwagen lag", zegt ze. "Later hielpen mijn ouders en ikzelf hier elk jaar als vrijwilligers. Gisterenavond na de verkiezing heb ik zelfs nog pintjes helpen tappen."

Kaat won naast het lintje ook een scooter. Binnenkort mag ze samen met haar eredames een ballonvaart maken. "Ik zou iedereen aanraden om zich in te schrijven. Zelfs zonder lintje zou ik hier een goed gevoel aan overhouden. Het was een superleuke avond." (NVH/KDS)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!