Jongerenproductie overhandigt cheque aan Diabetesliga

Enkele aanwezige acteurs van Tope, samen met de initiatiefneemster en een verantwoordelijke van de diabetesliga. © JMA
Redactie KW

Op woensdag 4 mei organiseerde Annelore George van koffiehuis Madeleine samen met Theatergezelschap ‘Tope een extra benefietvoorstelling van ” Helena” dit ten voordele van de diabetesliga. Helena was de jongerenproductie van Tope die begin maart 3 volle zalen lokte in het Avelgemse Spikkerelle.

Jammer genoeg moest een week voor de première van de voorstellingen één van de jeugdige spelers: Olmen Beyaert verstek geven omdat bij hem Diabetes type1 werd vastgesteld. Om de jonge acteur alsnog de kans te geven om het toneelstuk voor het publiek te brengen, nam Annelore het initiatief om een extra benefietvoorstelling te organiseren. Zij nam het Avelgemse theatergezelschap onder de arm en kon hen overtuigen om hierin mee te doen.

Op woensdag 4 mei mochten zo’n 230 aanwezigen terug genieten van de acteertalenten van de 29 jonge acteurs uit de stal van Tope. De dag ervoor dinsdag 3 mei organiseerde Annelore eveneens een infoavond rond diabetes in Spikkerelle.

Na afloop van alles kon men nu een cheque van 1.200 euro overhandigen aan de diabetesliga. De opbrengst wordt benut voor de jongerenwerking van de liga.

(JMA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier