Jongen van 17 uit Roeselare al sinds maandagochtend vermist

17/09/14 om 16:26 - Bijgewerkt om 16:26

Bron: Kw

Ward Vermeulen uit het Biezenhof in Roeselare vertrok maandagochtend naar school, maar kwam er nooit opdagen. Politie en parket hebben een opsporingsbericht uitgestuurd.

Jongen van 17 uit Roeselare al sinds maandagochtend vermist


Politie en parket vragen om uit te kijken naar Ward Vermeulen, een jongen van 17 jaar die sinds maandag 15 september wordt vermist. De jongen vertrok die ochtend naar school maar kwam er nooit opdagen. Hij vertrok aan het ouderlijke huis in het Biezenhof in Roeselare om in de Biezenstraat de bus te nemen naar het centrum.

Ward is een volslanke jongen van 1m75 lang. Hij heeft kort blond-bruin haar. Hij droeg een donkerblauwe 'blazer', een blauwe pull met een V-hals, een bruine lange broek en witblauwe sportschoenen. Hij heeft een rugzak bij zich met een camouflagemotief.

Jongen van 17 uit Roeselare al sinds maandagochtend vermist


De jongen heeft dringend medische zorgen nodig. Heb je de vermiste jongen nog gezien of weet je waar hij verblijft, bel dan naar de politie (0800 30 300) of met Child Focus (116 000).

(FJA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!