Jongen die vast zat op kermisattractie in Brugge mag het nog eens proberen

18/05/17 om 07:36 - Bijgewerkt om 07:36

Op de openingsavond van de Meifoor in Brugge moest Lucas gered worden van de Wild Mouse toen de elektriciteit uitviel. Woensdagnamiddag mocht hij met zijn klas alle attracties uitproberen ter compensatie.

Jongen die vast zat op kermisattractie in Brugge mag het nog eens proberen

De Brugse brandweer moest op de openingsavond van de Meifoor Lucas en zijn ouders, die bovenaan de Wild Mouse-attractie vast kwamen te zitten, met de brandweerladder bevrijden. De kermisuitbaters hebben het hart op de juiste plaats en nodigden woendagnamiddag ter compensatie de volledige klas van Lucas uit voor een namiddag kermisplezier op alle attracties. Zonder problemen stapte Lucas samen met zijn twintig vriendjes van de Vrije Basisschool uit Gits, begeleid door de kleuterjuffen, op de Wild Mouse voor een herinneringsritje. "Nee, ik ben niet bang", zei Lucas. "Ik was dat trouwens ook niet toen de brandweer ons kwam bevrijden. Ik vond het eerder leuk." De hele klas genoot nog tot 16 uur van de Meifoor en reed dan met de trein terug naar Lichtervelde. Volgens juf Yanina was die treinrit op zich ook al een attractie voor de kinderen.

(MVN)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!