Joke Van De Velde meter van Pittemse Night Run for Life

De verwachtingen voor de tweede Night Run for Life zijn weer hoog gespannen. V.l.n.r. : Wies Vanden Berghe, Ellen Vandekerkhove, Ann Vandenhoucke (vzw Gid(t)s, Ellen Verkindere, Christophe Vancoillie en Jeroen Deman. © Foto JG
Redactie KW

Op zaterdagavond 19 december organiseert loopvereniging Forza8740 voor de tweede maal een Night Run For Life in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel.

Met dit evenement willen de organisatoren geld inzamelen voor een goed doel, dat dit jaar een project rond zelfstandig studiowonen voor mensen met een beperking is, een initiatief van vzw Gid(t)s. Van 20 tot 22 uur kunnen zoveel rondjes als men zelf wil op een parcours van 2 kilometer door het Pittemse centrum afgelegd worden. Aan alle deelnemers wordt gevraagd om zich via sponsorbladen te laten sponsoren, om zo geld in te zamelen voor het goed doel. Er zijn dit jaar ook enkele nieuwigheden. Zo mogen niet alleen lopers, maar ook wandelaars deelnemen. Er komt ook een kerstdorp op de markt, waar Pittemse verenigingen een eigen stand kunnen voorzien en waar de deelnemers ook steeds doorheen zullen lopen. Tenslotte hebben de organisatoren ook ex-miss België Joke Van De Velde bereid gevonden meter van het initiatief te worden. Zij zal ook zelf mee lopen. Inschrijven vooraf is wel verplicht en kan tot 9 december via de website www.nightrunforlife.be. Hier vindt u ook alle info.

(JG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier