Jens en Sharon: op dezelfde dag in zelfde ziekenhuis geboren… en nu getrouwd!

Jens Vandekinderen en Sharon Vandewiele stralen op hun mooiste dag. © Facebook/Sharon Vandekinderen
Redactie KW

Een verhaal van één uit de duizend, zo kan je het prille huwelijk van wielrenner Jens Vandekinderen en Sharon Vandewiele zeker omschrijven.

Jens en Sharon beloofden elkaar zaterdag eeuwige trouw in Torhout. Behalve een heuglijke dag niets bijzonders, denkt u dan, ware het niet dat de twee op dezelfde dag geboren werden, intussen bijna 23 jaar geleden, op vrijdag 30 april 1993. In hetzelfde Torhoutse ziekenhuis bovendien, waar die dag in totaal vijf kindjes ter wereld zouden komen.

Met dank aan Klaas Vantornout

“Zeven jaar geleden zaten we samen met onze ouders op het eetfestijn van veldrijder Klaas Vantornout”, vertellen Jens en Sharon. “Heel toevallig aan dezelfde tafel. Het was liefde op het eerste gezicht. We zochten nadien contact via het internet en gingen samen naar de bioscoop. De vonk sloeg helemaal over.”

“Qua karakter passen we goed bij mekaar”, zegt Sharon. “Blijkbaar zijn we effectief voor elkaar geboren. We kijken beiden positief tegen het leven aan en zijn gek op de wielersport. De voorbije zes jaar was Jens op 30 april altijd op stage in Mallorca, maar dit jaar komt hij al op 29 april thuis. Dus zullen we straks voor het eerst onze verjaardag samen kunnen vieren.”

(JS)

Het volledige verhaal lees je vrijdag in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Torhout

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier