Jelle en Siska dansen openingsdans noodgedwongen bij kaarslicht

Romantischer kan haast niet: een openingsdans bij kaarslicht. © FODI
Redactie KW

Tijdens de openingsdans op het huwelijksfeest van Jelle Verschaeve en Siska Mattan uit Lendelede viel de elektriciteit anderhalf uur uit.

Jelle en Siska Verschaeve-Mattan uit Lendelede traden op vrijdag 24 juli in het huwelijk. Het avondfeest had plaats in Het Sacrament in Rumbeke-Roeselare. Rond 00.30 uur stond het paar op de dansvloer voor hun openingsdans op All of Me van John Legend, in de Boys Avenue-versie.

Het lied was bijna ten einde toen het plots volledig donker werd in de zaal. Enkel de noodverlichting deed het nog. Eerst werd gedacht aan een panne in de zaal, maar toen bleek dat de volledige straat donker was, kwam het besef dat het nog een tijdje donker zou blijven. De vonk tussen het koppel sloeg duidelijk te hevig over.

Snel weer muziek

Gelukkig kon de zaal een noodoplossing bieden door een kleine stroomgenerator te installeren. De dj kon opnieuw draaien, er werden extra kaarsen aangevoerd en alle aanwezigen kregen lichtgevende armbanden om, die in het donkere Sacrament nog beter tot hun recht kwamen. Siska en Jelle mochten natuurlijk opnieuw op de dansvloer plaatsnemen en beëindigden hun openingsdans bij kaarslicht.

Anderhalf uur later was er opnieuw licht. Vermoedelijk zorgde het hevige onweer voor een panne in een nabijgelegen cabine, waardoor de hele buurt zonder stroom viel. Eandis kwam langs om het euvel te verhelpen.

Voor Siska en Jelle werd hun huwelijk dus nog net dat tikkeltje spannender.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier