Jeannine D’Hondt geeft gewonnen WK reis Brazilië door aan haar nichtje uit Brugge

Redactie KW

Vorige week vrijdag won Jeannine D’Hondt uit Oostende, met de Super Lotto groep van Boekhandel St.Jan, een WK-reis naar Brazilië.

Jeannine was er helemaal ondersteboven van en heeft twee nachten niet geslapen. Haar dokter raadde haar de reis af. Haar man Wilfried kan wegens gezondheidsproblemen ook niet genieten van de prachtige prijs, vijf dagen in een luxe hotel in Brazilië, met gratis bijwonen van de wedstrijd België-Rusland.

Kandidaten genoeg

Jeannine kreeg al vrij snel meerdere kandidaten om de reis over te nemen, maar samen met haar zus Marie-Louise zocht en vond ze een andere oplossing. Jeannine schenkt de reis aan haar nicht, Sabine Delporte, dochter van haar zus. Sabine en haar man, Evert Van Hecke, werken samen bij De Lijn in Brugge en gaan tijdens hun verlof graag op reis.

Unieke belevenis

“We hebben dit jaar al een reisje geboekt naar Wenen maar uiteraard nemen we er graag die WK-trip naar Brazilië,” vertelt Sabine. Evert is een gedreven voetbalfan van Club Brugge en de Rode Duivels. Die match België-Rusland wordt een unieke belevenis, maar we willen er ook van profiteren om de Braziliaanse sfeer op te snuiven en één en ander te bezoeken. Uiteraard zijn we tante Jeannine dankbaar voor dat mooi geschenk. Ze wil er helemaal niets voor, maar we zullen wel zorgen dat tante Jeannine, nonkel Wilfried en hun dochter Monique op een andere manier zullen verwend worden, met iets waar ze wel veel plezier kunnen aan beleven!.”

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier