Jasper Stuyven heeft kersverse fanclub in café ‘t Smiske

Redactie KW

Jasper Stuyven won zondag op schitterende wijze Kuurne-Brussel-Kuurne en wat blijkt… hij heeft sinds donderdag een kersverse fanclub in Geluwe.

De beloftevolle profrenner Jasper Stuyven (22) uit Leuven won op schitterende wijze Kuurne-Brussel-Kuurne. Sinds enkele dagen heeft hij er in café ‘t Smiske in de Wervikstraat in Geluwe een officiële supportersclub bij. De ploegmaat van topper Fabian Cancellara werd bij de juniores wereldkampioen en won vorig seizoen een rit in de Vuelta.

Cafébaas Pieter Verbrugghe en ex-wielrenner Arne Vossaert trokken naar de supportersclub in Wijgmaal (Leuven). “Daar vernamen we dat Jasper heel enthousiast is over ons initiatief”, zegt Arne. “Ik koerste bij de juniores en beloften en ben altijd onder de indruk van Jasper geweest. Twee jaar geleden hing ik de fiets aan de haak en ben Jasper altijd blijven volgen. Ik keek altijd naar hem op. Tussen pot en pint werd het plan opgevat om in ‘t Smiske een fanclub op te richten. De bestaande supportersclub in Wijgmaal was meteen enthousiast. Jasper staat voor het jaar van de waarheid. Hij is heel ambitieus en wil de stap naar de top zetten. We geloven in zijn kwaliteiten.

Sinds dit weekend zijn de lidkaarten aan tien euro te koop. (edb)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier