Jani laat je met 10 tips modieus aan start van Wings For Life verschijnen in Ieper

Redactie KW

Wie op 8 mei stijlvol wil kunnen deelnemen aan loopwedstrijd Wings For Life in Ieper, kan maar beter deze tien gouden tips van topstylist Jani Kazaltzis ter harte nemen.

Jani laat je met 10 tips modieus aan start van Wings For Life verschijnen in Ieper

Van Australië tot Peru, Brazilië, Duitsland én Ieper. Op zondag 8 mei loopt de hele wereld voor diegenen die het niet kunnen tijdens de Wings for Life World Run. Het doel van deze internationale loopwedstrijd is dan ook een genezing vinden voor dwarslaesie, een verlammingsaandoening die optreedt wanneer de zenuwbanen in het ruggenmerg onderbroken zijn. Het volledige inschrijvingsgeld van de deelnemers gaat rechtstreeks naar onderzoek om dwarslaesie te genezen.

Maar lopen voor een goed doel is één – nobel – zaak, dat ook nog eens gracieus doen is een ander paar door Jani goedgekeurde mouwen. Met deze tien tips ben je alvast een beetje op de goeie weg.

Loopschoenen met een kleurtje

1

Loopschoenen zijn sowieso een fashion-item geworden. En hier mag je gerust zot in doen. Ze bestaan in àlle kleuren. Een schoen met veel kleur is makkelijker combineerbaar met een effen outfit en een effen schoen is makkelijker combineerbaar met een drukke outfit. Logisch!

Fluo met mate

2

Fluokleuren zijn zeker toegestaan, maar ga dan voor wat accenten hier en daar. Je bent een runner en geen signalisatiebord.

Print: het ene of het andere

3

Ben je iemand die van prints houdt? Ga dan voor een sober bovenstuk en een geprint onderstuk of andersom. Don’t do both.

Zwart als de nacht?

4

Een volledige zwarte outfit vind ik zelf ook wel heel cool. Met de juiste stuks kan je er uitzien als een superster. Echte fashionista’s kunnen gaan voor een strakke runnersbroek onder een short met een sweater.

Windjasje: check

5

Zorg voor een dun windjasje voor het geval het wat fris is. Deze jasjes bestaan in alle kleuren en zijn makkelijk weg te moffelen.

Witte sokken: no go

6

Geen witte sokken!! Stem je kousen altijd af op je outfit. Je zal gezien worden door duizenden mensen en de kans bestaat dat er een foto van je wordt genomen. Dit wil je niet in witte sokken. Never.

Vermijd buideltasjes

7

7 Zorg ervoor dat je er niet uitziet als een over-enthousiaste loper die alle mogelijke gadgets met zich mee sleurt. Een simpel horloge met hartslagmeter is genoeg. Je hoeft geen heel computerdorp rond je lijf hebben hangen, inclusief buideltasje.

Koptelefoon met metal (allez, van kleur)

8

Een leuke koptelefoon in een metallic kleur kan je outfit versterken.

Hoedje af voor leuke petjes

9

Ga voor leuke haarbanden of petjes. ‘Fame’ is écht out, dus zorg dat deze hedendaags zijn.

Als fout toch weer goed wordt…

10

Voor diegenen die liever helemaal fout willen gaan! Vooral doen! Maar doe het goed. All the way or nothing. More is more.

(RC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier