Izegem klinkt massaal op het nieuwe jaar

Er was veel belangstelling. © FM
Redactie KW

Zoals in veel gemeenten en steden in onze provincie mochten ook de Izegemnaars zondagmorgen het glas heffen op een fantastisch 2017.

Burgemeester Bert Maertens heette iedereen van harte welkom en de sfeer zat meteen goed. Heel wat inwoners namen de uitnodiging ter harte. Het is intussen een traditie geworden in Izegem. De eerste (of tweede) zondag van het nieuwe jaar nodigt het stadsbestuur al zijn inwoners uit voor een fijne receptie op de markt. Ook dit jaar was dat niet anders. Het werd gezellig druk vanaf 11 uur en het stadsbestuur zorgde voor de nodige drank en een lekker hapje.

Dromen worden werkelijkheid

Burgemeester Bert Maertens was erg blij om zoveel stadsgenoten te verwelkomen. “2017 wordt een scharnierjaar binnen onze gemeenteraad.” klonk het. “We zijn van plan om dit jaar tal van onze dromen werkelijkheid te maken en daar kijken we natuurlijk met het voltallige stadsbestuur naar uit.” Daarnaast bedankte de burgemeester zijn inwoners. “We wonen met zijn allen in een erg levendige stad. Dat merk je in tal van opzichten. Daar kan ik als burgemeester alleen maar erg gelukkig om zijn. Hopen maar dat 2017 meer van dat brengt!”

De Izegemse Grote Markt liep gezellig vol en dat duurde tot ruim één uur. De afwezigen hadden duidelijk ongelijk.

(MV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier