Interesse groot voor nieuw woonzorgcentrum in Koksijde

Redactie KW

Een bomvolle zaal gisteravond, voor de eerste infosessie rond het nieuwe woonzorgcentrum Noordduin in Koksijde. Zowel van mogelijke bewoners als van kandidaat-werknemers.

Begin april openen de deuren van een nieuw woonzorgcentrum in Koksijde. Woonzorgcentrum Noordduin komt aan de rand van het mooie natuurgebied ‘Noordduinen’, waarnaar het genoemd is. Zorgverlener Armonea, nu al aanwezig in West-Vlaanderen met vijf woonzorgcentra en residenties, zal er zorg en dienstverlening bieden aan 87 mensen.

Gisterenavond zat de Delvauxzaal in de hotelschool Ter Duinen eivol voor de eerste infosessie. Directeur Pascal Declercq lichtte uitgebreid toe wat geïnteresseerden kunnen verwachten van het leven in een woonzorgcentrum. WZC Noordduin biedt ook heel wat werkgelegenheid. Naast geïnteresseerden in een verblijf in het WZC waren er ook meerdere kandidaat-werknemers aanwezig. Er is op 26 februari van 18 tot 20.30 uur een tweede infosessie.

Meer info over het woonzorgcentrum of inschrijven voor de infosessie kan via het gratis telefoonnummer 0800 93 430 of noordduin.dir@armonea.be.

(EDK)