Inspecteur Vachaudez neemt afscheid van korps Knokke-Heist na politiecarrière van 33 jaar

Redactie KW

De lokale politie organiseerde vorige week een uitwuifmoment voor inspecteur Eddy Vachaudez (58).


Inspecteur Vachaudez startte zijn loopbaan als beroepsonderofficier bij het leger. Hij maakte 6 jaar deel uit van het 1e regiment ‘Jagers te paard’ in Duitsland. In 1981 voegde Eddy zich bij de gemeentepolitie van Knokke-Heist en later de lokale politie Damme/Knokke-Heist. Hij vervulde er verschillende functies bij de Interventie- en Verkeerspolitie.

Inspecteur Vachaudez neemt afscheid van korps Knokke-Heist na politiecarrière van 33 jaar


“Na een opleiding Informatica was ik ook de 1e systeembeheerder in het korps. Ik introduceerde het korps in de wereld van de PC”, zegt inspecteur Vachaudez trots. Hij sloot zijn politiecarrière af bij het Lokaal InformatieKruispunt (LIK), waar hij vooral een administratieve functie had.

Het ganse korps wenst Eddy een prettig pensioen toe. “Ik ben een levensgenieter en aan hobby’s geen gebrek! Ik kijk er enorm naar uit om meer tijd door te brengen met mijn 2 kleindochters en te gaan wandelen met mijn ‘zorgpaard’ Vanity. Als gelicentieerd radiozendamateur, ne goeien ouderwetsen hobby, zal je mij ook regelmatig terugvinden bij radioamateurclub ONZ Oostkust”, concludeert Eddy.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier