Infoavond RUP Amersvelde

© Kurt Desplenter
Redactie KW

Terwijl de buurtbewoners zich zorgen blijven maken over de industrialisering van hun leefomgeving, heeft het gemeentebestuur de verdere ontwikkeling en landschappelijke inpassing van de bedrijven en activiteiten in de Amersveldestraat vastgelegd in het Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP) Amersvelde. Op 12 mei werd dit door de gemeente al voorlopig vastgesteld. Het openbaar onderzoek betreffende dit RUP loopt van maandag 7 juli tot en met donderdag 4 september. Het plan ligt vanaf maandag 7 juli ter inzage op het gemeentehuis van Kortemark, Stationsstraat 68 te 8610 Kortemark en dit elke werkdag van 9 uur tot 12 uur en op woensdagnamiddag van 14 tot 16 uur.

Adviezen, opmerkingen of bezwaren over het plan kunnen per beveiligde zending ingediend worden tot uiterlijk donderdag 4 september 2014 bij de Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening, op volgend adres: Gemeentelijke Commissie voor Ruimtelijke Ordening, Stationsstraat 68 te 8610 Kortemark.

Naar aanleiding van het openbaar onderzoek wordt ook een infovergadering georganiseerd voor alle geïnteresseerden en dit op maandag 7 juli om 19 uur in zaal Hansam, Handzamestraat 152 in Kortemark. (YP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier