"Ik heb nog nooit met zoveel oprechtheid 'ja' gezegd"

14/02/16 om 09:54 - Bijgewerkt om 09:54

Lien Goegebeur uit Oostende heeft twee bewogen maar romantische jaren achter de rug, en dat allemaal in het decor van het tropische Tunesië. Op een collega die er lokaal voor een hotel werkte werd ze verliefd en nog geen jaar later had ze al een ring om haar vinger.

Alles start eigenlijk in september 2013, toen Lien (27) besliste om zich op te geven als hostess bij Jetair. "Ik kreeg Djerba in Tunesië als bestemming. Toen ik van het vliegtuig stapte sloeg de warmte rond me. Mijn kleren plakten aan mijn lijf en ik dacht 'waar ben ik nu aanbeland.' Maar een goede chief en een fantastisch team hebben mijn seizoen goedgemaakt. In de Rym Beach, een zeer bekend hotel onder de klanten, merkte ik Haykel op. Hij was er aan de slag als animator en bediener van licht en muziek. Hij was best verlegen en bleef wat op de achtergrond. Wist ik veel dat hij de man van mijn leven zou worden."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!