Ierse pubs verwachten kleine stormloop voor België - Ierland

18/06/16 om 13:12 - Bijgewerkt om 13:12

In de schaduw van het supportersdorp op 't Zand troepen zaterdagmiddag heel wat Ierse supporters samen in de Irish pubs in Brugge. Ook tijdens de vorige groepswedstrijd van Ierland kwam heel wat volk afgezakt naar de pubs. Vooral bij slecht weer verwachten de uitbaters een stormloop. "Ik doe mijn zaak twee uur vroeger open dan normaal", glimlacht Drew Charlton.

De tweede groepswedstrijd van de Rode Duivels lokt naar schatting opnieuw een kleine tienduizend supporters naar 't Zand in Brugge. Op het supportersdorp met het grootste mobiele scherm van Europa zijn de verwachtingen voor het duel met Ierland opnieuw hooggespannen. In de schaduw van die duizenden supporters troepen heel wat Ierse supporters samen in de Irish pubs. "Waarschijnlijk ben ik hier de enige die het ook België gunt om te winnen", lacht Drew Charlton, zaakvoerder van The Druid's Cellar. Al ruim tien jaar baat de sympathieke man met Ierse roots de p...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!