Iedereen Beroemd op bezoek bij de Ledegemse G-sporters

(Foto Jan Stragier)
Redactie KW

Vandaag was een cameraploeg van Iedereen Beroemd aanwezig tijdens de training van G-Oalympics Ledegem, de G-sport voetbalploeg.

“We filmen voor de rubriek De Schminkstoel”, vertelt Evelyne Dockx van Iedereen Beroemd. “We maken eerst wat shots van de training en daarna zullen we een 8 à 10 spelers op De Schminkstoel brengen.”

De opnames gebeurden in het kader van De Warmste Week, waarbij Iedereen Beroemd vier maal filmt voor een goed doel. “We kregen contact met G-Oalympics via G- sport Vlaanderen.”

De ploeg van Patrick en Bernd Deprez, ondertussen aangevuld met Nick en Flore Soen, Bart Pollie, Bjorn Seys, Christophe Baekelandt en Geert Vandenberghe. Nick en Flore Soen, Bart Pollie, Bjorn Seys, Christophe Baekelandt en Geert Vandenberghe, als trainer en begeleider, is ondertussen een grote club geworden in dit G-sport wereldje.

Schminkster van dienst is Heidi Daems. “Ze mogen kiezen wat ze willen. Voor de kinderen zijn Spiderman bij de jongens en vlinders bij de meisjes het meest gevraagd. Volwassenen houden het liever bij iets kleins, een bloemetje. Tijdens het schminken praten we ook met de mensen en hier is het gesprek ook heel belangrijk.”

De uitzending van De Schminkstoel zal nu maandag tijdens Iedereen Beroemd uitgezonden worden.

(LDE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier