Hulp voor blinde en slechtziende klanten op restaurant

07/06/16 om 15:33 - Bijgewerkt om 16:52

Hoe kan een blinde een restaurant reserveren? Mag een blindengeleidehond binnen? Hoe kan een slechtziende een menu worden toegelicht? Op deze en nog andere vragen geeft een nieuwe brochure horeca-uitbaters een antwoord.

Slechtzienden en Blinden Platform Vlaanderen vzw lanceert in Koksijde de brochure Lekker Inclusief. De publicatie helpt horeca-uitbaters om hun zaak toegankelijker te maken voor blinden en slechtzienden. Blinde en slechtziende horecaliefhebbers en toegankelijkheidsexperten geven advies. Het gaat om een samenwerking tussen Zicht op Cultuur - Slechtzienden en Blinden Platform Vlaanderen vzw; Vrienden der Blinden Koksijde en de gemeente Koksijde.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee