Howest houdt eerbetoon voor Bart Migom, slachtoffer van aanslag in Zaventem

Medestudenten van Howest namen vrijdag met een pakkend eerbetoon afscheid van Bart Migom. Achteraf vonden ze troost bij elkaar.
Redactie KW

Vrijdagmiddag werd in hogeschool Howest een minuut stilte gehouden voor Bart Migom, de 21-jarige student uit Diksmuide die dinsdagmorgen om het leven kwam bij de explosies op de luchthaven van Zaventem.

Bart Migom, tweedejaarsstudent Entertainment Marketing, had dinsdag op het vliegtuig moeten zitten naar de VS, naar zijn Amerikaanse vriendin Emily. Sinds de aanslagen was hij vermist, tot vrijdagvoormiddag de bevestiging kwam dat hij een van de dodelijke slachtoffers was.

Tijdens een intiem moment brachten zijn medestudenten en leerkrachten vrijdag een passend eerbetoon, Barts lievelingsmuziek klonk daarbij door de luidsprekers. “Bart was hier op school zeer geliefd, hij was een bijzonder waardevolle mens die altijd voor anderen klaarstond. Iedereen is er het hart van in”, zegt Howest-woordvoerder Tom Delmotte. Sinds de aanslagen zijn voor Barts klasgenoten alle lessen opgeschort, zij kunnen ook tijdens de paasvakantie nog psychologische bijstand krijgen op school.

(WK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier