‘Het warmste huis’ in Avelgem lokt heel wat bezoekers

© JMA
Redactie KW

Tijdens de vernieuwde editie van de ter ziele gegane Kersthappening mogen de organisatoren terecht trots zijn op de geleverde inspanningen. ‘Het warmste huis’, zoals de kerstmarkt nu wordt genoemd, kon zondagnamiddag en -avond op veel belangstelling rekenen.

Er was voor elk wat wils op en rond Spikkerelle in Avelgem: binnenin werd een gezellige living gecreëerd met een ruim aanbod aan lekkernijen en een grote tombola. Op het warmste plein stonden vele standen van verenigingen en bedrijven opgesteld om de nodige dranken en kerstkoopjes aan de man te brengen.

Basisschool De Toekomst zorgde voor de nodige wintersfeer met een heuse Kerstmedley en ook in jeugdhuis Krak kon men genieten van de vele optredens tijdens het accordeonfestival. Hier werd vooral aandacht besteed aan de lokale en streekgebonden muziekgroepjes van net over de provinciegrens.

Voor de organisatoren mag het gerust een geslaagd initiatief genoemd worden. Dit beaamden vooral ook de vele lachende gezichten van zowel bezoekers als standhouders aan het eind van de avond. Van alle verkoop wordt uiteindelijk een deel geschonken aan de warmste week van Studio Brussel.

(JMA – Foto JMA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier