Het Wandelend Paard organiseert Kleine Steeple Tocht (maar niet voor paarden)

Redactie KW

Het dynamisch bestuur van Het Wandelend Paard, onder leiding van voorzitter Jacques Zauters, heeft de laatste rechte lijn ingezet naar aanleiding van de eerste editie van de Kleine Steeple Tocht.

Op zondag 15 maart a.s. is het immers zover. De inschrijvingen worden verwacht vanaf 7u30 tot 15 uur voor de tochten over 7, 12, 18, 24 en 30km. Plaats van afspraak in de school Zonneburcht aan de St. Jozefstraat 3 op ‘t Gaverke. De opbrengst van dezer organisatie gaat immers integraal naar deze school voor bijzonder onderwijs.

“We verwachten toch een kleine duizend wandelaars voor deze topper die we voor de keer maal inrichten” aldus voorzitter Jacques Zauters die zich gesteund voelt met penningmeester Ginette Vansteenkiste, bestuurslid Maria Pauwels, pr-man Carlos Demunter en onder voorzitter Roos Lefevre.

“In het verleden mochten we voor onze wandeltochten toch altijd een zeven tot achthonderd deelnemers verwelkomen, maar nu streven we naar de 1.000 want we hebben voor het sociaal doel van Zonneburcht gekozen. Daar is eveneens de inschrijving, start en aankomstlijn getrokken.

De toch gaat via ‘t Gaverke naar Hof Baron Casier, het Karmelbos (stopplaats), Amerikaans Kerkhof (100 jarig bestaan van WO1) en daarna voor de grotere tochten een lus via Nokere.

(YVW/foto YVW)

>> Info: Jacques Zauters 0498 52 01 83, Roos Lefevre 0477 56 77 49 en Ginette Vansteenkiste 056 60 57 76.