Hermes en Isis zetten levenswerk van vader verder

12/06/16 om 11:06 - Bijgewerkt om 11:21

Hermes Hostens (26) en zijn zus Isis (24) runnen sinds een klein jaar Gasthof Heidelberg langs de Torhoutsesteenweg, op de grens tussen Zedelgem en Loppem. Daarmee zetten ze het levenswerk van hun overleden vader Tony voort.

Sinds 1 februari 1972 runde Antoon Tony Hostens Gasthof Heidelberg. Na zijn overlijden in 2007 zette zijn echtgenote Marleen Van Driessche de zaak voort, maar vorig jaar wilde ze het café overlaten. "Moeder begon zich af te vragen voor wie ze zich eigenlijk uitsloofde, want ze werkte ook nog eens fulltime in het avondonderwijs", vertelt Hermes Hostens (26), die met Thaïs (28) en Isis (24) twee zussen heeft. "Maar toen de eerste geïnteresseerden kwamen opdagen, begonnen we te beseffen dat het lastig zou zijn om hier weg te gaan en nog lastiger om ooit terug te komen, om dan te zien dat alles veranderd is. Isis kon mij overtuigen om samen met haar de zaak voort te zetten."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!