Hendrik Moens is nieuwe notaris in Moorsele

Redactie KW

Hendrik Moens (32) is op 31 augustus beëdigd als nieuwe notaris van het kantoor Vanderstichele aan de Damberdstraat.

Hij was er al sinds april 2017 actief als notaris-plaatsvervanger van Pierre Vander Stichele, die na een preventieve schorsing wegens beroepsfouten tijdelijk werd geschorst en eind 2016 ontslag nam.

Hendrik Moens is in Antwerpen geboren, maar groeide op in Roeselare. Hij woont met zijn echtgenote Kim Mollij en zijn twee dochters (vijf en twee) aan de Bosmolens in Izegem.

De nieuwe Moorseelse notaris studeerde wetenschappen-wiskunde aan het Klein Seminarie in Roeselare. Hij in 2008 een master in de rechten aan de Universiteit Antwerpen en in 2009 een aanvullende master in het notariaat aan de Universiteit Gent. Hij werkte zes jaar lang als kandidaat-notaris voor het Notariaat Saey & Taelman in Deerlijk en was de jongste vijf maanden actief als notaris-plaatsvervanger in het notariaat Vander Stichele.

Dat zal notariaat Moens gaan heten. De nieuwe notaris is best tevreden met zijn eerste kennismaking met de Moorselenaars. “Ik ben blij ook meteen op mijn vrij jonge leeftijd al een eigen notariaat te hebben”, zegt hij.

(AV/GF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier