Helft van Brugse wieleroutfits al de deur uit

De Brugse wieleroutfit, hier gepresenteerd door gewezen Miss België Cilou Annys, wordt gesmaakt door de Bruggelingen. (Foto FP)
Redactie KW

De wieleroutfits van de stad Brugge, die gisteren werden voorgesteld, gaan vlot over de toonbank. In één dag tijd werd de helft van de voorraad al verkocht.

De stad Brugge stelde gisteren, bij de voorstelling van de trofeeën voor de Ronde van Vlaanderen, ook zijn eigen wieleroutfits voor. Die vallen in de smaak, zo blijkt. “Van de 90 outfits zijn er dinsdag al 43 over de toonbank gegaan”, vertelt schepen van Sport en Evenementen Annick Lambrecht. “De eerste liefhebbers zijn 36 heren en 7 dames. De reacties zijn positief : zowel over de kleur, het model als de kwaliteit en de prijs.” Voor het set wordt 75 euro gevraagd.

Reservelijst

De stad verwacht dat ze binnenkort door haar voorraad zal zitten. “We hebben een extra bestelling geplaatst en de leverancier heeft ons beloofd dat die op 28 maart bij ons zal zijn. Maar mochten we intussen uitverkocht zijn, kunnen de mensen zich op een lijst laten plaatsen en krijgen zij uiteraard de eerste exemplaren van de nieuwe levering.”

Wielertocht

Wie voor 2 april een Brugse outfit aanschaft, maakt kans om op het podium te staan of op een van de 15 viparrangementen aan de aankomst. “Op 29 maart organiseren we een wielertocht van 40 kilometer in en rondom Brugge. Uiteraard zouden we graag zoveel mogelijk Bruggelingen in de outfit van Wielerteam Brugge – noem het gerust maar zo – zien.”

(ON)

Lees ook Krant van West-Vlaanderen, editie Brugsch Handelsblad

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier