Helemaal legaal : David Maenhout zet minichocoladefabriek op Tomorrowland

Redactie KW

Nadat hij in het voorjaar ons land vertegenwoordigde op de worldexpo in Milaan tekent chocolatier David Maenhout dit weekend ook op Tomorrowland aanwezig.

“In samenwerking met producent Callebaut zullen alle festivalgangers die het Global Journey pakket boeken (vlucht-hotel-ticket), vips en DJ’s op hun hotelkamer elke morgen een doosje heerlijk zomerse pralines ontdekken, rechtstreeks uit mijn atelier in Knokke”, vertelt Chocolatier M.

“Verder kunnen de bezoekers op het festival ervaren hoe de productie van chocolade, die start bij de cacaoboon, precies in zijn werk gaat. In een mini nagebouwde chocoladefabriek kunnen gasten ontdekken hoe cacaobonen geroosterd en vermalen worden waardoor ze hun unieke smaak behouden. Vervolgens wordt er ter plaatse heerlijk verse bean-to-bar chocolade van gemaakt”, aldus David Maenhout die tijdens het festival als worldwide Ambassadeur van het merk Callebaut ‘live’ de smaakpapillen van de festivalgangers verrast met verfrissende ‘Beanology’-desserts en power drankjes die hen de hele nacht zullen laten dansen.

“Het dessert bestaat uit zes heerlijke componenten die elk een stap uit het productieproces van chocolade bevatten. Zo ervaren de bezoekers de herkomst van chocolade op een culinaire manier.”

(DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier