Heksenschminkers stomen zich klaar in Beselare

We bemerken vooraan links afscheidnemend schminkster Greet Vercruysse samen met een deel van de ploeg in het gezelschap van haar dochters Tiele en Hilke Gantois en regisseur Jo Lottegier, die er zeker de moed inhoudt om deze editie ook toe een goed einde te brengen. © ZB
Redactie KW

De tweejaarlijkse Heksenstoet nadert met rasse schreden voor de inwoners van Beselare, ook voor de vele medewerkers die vrijwillig een handje toesteken bij dit gebeuren.

Woensdag werd afscheid genomen van Greet Vercruysse als hoofd van de schminkploeg tijdens een speciale vergadering. Greet zwaaide 21 jaar lang de plak over alle artiesten in de ploeg en neemt nu voorgeod afscheid om in Noord-Holland een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ze werd uitgewuifd met een mand streekbieren en een zelfgemaakt gedicht.

Greet wordt in de functie oppgevolgd door Isabelle Deleu en Joost Carette. Verder werd Katrien Decuypere aangesteld als verbindingsvrouw tussen de regie en de grimeurs. De volgende editie van de Heksenstoet vindt plaats op zondag 30 juli om 15.30 uur in de toveresseparochie.

(ZB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier