Heel wat West-Vlaamse namen op de affiche van Melkrock Tielt

© a-RN
Redactie KW

Op zondag 12 augustus vindt de 21ste editie plaats van Melkrock, op maat van jongeren, gezinnen en pure muziekliefhebbers. Met onder meer Het Zesde Metaal en dirk. belooft het een groot feest te worden op het recreatiedomein Watewy.

De Piepkes is de opener van Melkrock 2018. Na Kapitein Winokio (editie 2012) wordt dat opnieuw een act speciaal voor de kinderen en families. De Piepkes is de optelsom van Roland Van Campenhout, Sioen en Pieter-Jan De Smet.

Op de affiche prijken verder nog:

Het Zesde Metaal. De uiterst succesvolle band rond West-Vlaming Wannes Cappelle stond vorig jaar nog op Werchter.

dirk. Nu al een van de revelaties van 2018. Van Tielt en uiterst goed.

Dijf Sanders is een West-Vlaams genie, die zijn meest recente plaat ‘Java’ opnam op het gelijknamige Indonesische eiland.

Jospehine (aka Jozefien Deloof) was finalist van Westtalent en won de publieksprijs in de finale van Humo’s Rock Rally 2018.

Daarnaast komen ookShtt.,Nordmann, DadaWaves en Onmens naar het recreatiedomein Watewy. En de organisatie maakt binnenkort de resterende namen bekend.

Praktisch

De deuren aan de Hondstraat openen op zondag 12 augustus om 14 uur. Tickets kosten 20 euro in voorverkoop en 25 euro aan de kassa. De ticketverkoop start komende maandag.