Hebben we in de toekomst nog tijd om te koken?

15/11/17 om 07:56 - Bijgewerkt om 07:55

In het 'Huis van de Voeding' werd dinsdagavond de aftrap gegeven van 'Week van de Smaak' die dit jaar loopt van 16 tot 26 november. Het centrale thema van deze 13de editie focust op 'De Smaak van Morgen'.

Op tal van locaties in Vlaanderen en Brussel kan je opnieuw deelnemen aan honderden smaakvolle activiteiten. "Hebben we in de toekomst nog tijd om te koken?", vraagt voorzitter Luc Martens van de organiserende vzw vol-au-vent zich af. "Tijdens d...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!