Harmonie speelt voor 100-jarige Elisabeth in woonzorgcentrum

Redactie KW

Elisabeth Van Hoed vierde gisteren haar honderdste verjaardag in het WZC Mariaburcht. De muzikale familie nodigde een delegatie harmonieleden uit om de huldiging door burgemeester en schepenen op te luisteren.

Alle bewoners van Mariaburcht verzamelden gisterennamiddag voor taart en koffie ter gelegenheid van het speciaal verjaardagsfeest. Het was acht jaar geleden dat men in het woonzorgcentrum nog een honderdjarige vierde. Elisabeth Van Hoed verblijft er al tien jaar en werd officieel gehuldigd door het schepencollege.

Ze huwde in 1937 met André De Ketelaere en bracht haar vier kinderen Noël, Gisella, Marie-Joseph en Annemarie groot in de Dreve. Haar grote hobby was koken. Ondertussen heeft ze negen kleinkinderen en elf achterkleinkinderen. Na hun platina huwelijksjubileum stierf André op 92-jarige leeftijd.

André was bombardonspeler en gaf zijn liefde voor muziek door aan zoon Noël, kleinzoon Jan en achterkleinzonen Tom en Tim. Noël was 22 jaar dirigent van de Koninklijke Muziekvereniging Sint-Cecilia Aarsele. Die stuurde enkele muzikanten om het feest voor Elisabeth op te luisteren met muziek en zang.

(evwd)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier