Hamburgers van André maken een comeback in Roeselare

Een foto van het hamburgerkraam uit de heel oude doos. © (GF)
Redactie KW

André Devolder zal nog eenmaal zijn befaamde hamburgers verkopen op de kerstmarkt voor goede doelen in Roeselare. Zo’n vijf jaar geleden stopte hij met zijn hamburgerkraam

De hambers van André zijn een fenomeen in Roeselare. André Devolder vormde jarenlang een vast gezicht op het Stationsplein in Roeselare. Voor heel wat jongeren was zijn hamburgerkraam een vaste afspraak in de late uurtjes, de oplossing voor een hongertje na het uitgaan. Vijf jaar geleden stopte hij ermee, tijd voor zijn welverdiend pensioen. Sindsdien wordt er vooral nostalgisch over de hamburgers gesproken.

Binnenkort maakt de 71-jarige André een eenmalige comeback. Op de kerstmarkt voor goede doelen op zondag 11 december in de Zuidstraat zal hij zijn Bicky’s verkopen van 11 tot 20 uur. Hij doet dat ten voordele van het Duchenne Parent Project. Niet toevallig, want Keshia Voets en Miguel Van Impe, de buren van zoon Dylan Devolder, hebben met Tosh een zoontje met de ziekte van Duchenne, alle extra’s zijn voor hen meer dan welkom.

We weten nu al welk kraampje erg druk bezocht zal worden volgende zondag.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier