Gullegemse motorclub ‘Tsjamp organiseert 24ste Zomertreffen

(Foto RSW) © (Foto RSW)
Redactie KW

Het evenement vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 april met start aan de Theresiazaal in de Heilige Theresiastraat in Wevelgem.

Voor ‘Tsjamp bracht 2014 nogal wat vernieuwing. De club verloor in 2013 de waardin van hun stamcafé Trefpunt in de Bissegemstraat en moest daarom een nieuw clublokaal vinden. Dat werd café ‘N Duvel aan de Koningin Fabiolastraat. Ook het clubbestuur onderging een metamorfose. Voortaan mag Francky Verbrugghe zich president noemen en werden Geoffrey De Coster, Claudine Lootens en Johnny Desmet respectievelijk vice-president, secretaris en pr-verantwoordelijke en webmaster. De club telt momenteel 67 leden, waarvan vier vrouwen.

Zomertreffen

Aan het concept van het Zomertreffen werd echter niet getornd. De deelnemers krijgen een volledig bepijld parcours van ongeveer 175km door Heuvelland, Noord-Frankrijk en de Westhoek met Poelkapelle en Langemark onder de wielen geschoven. Ze kunnen ook twee dagen lang beroep doen op een pechdienst die hen eventueel terug brengt tot aan de startplaats.

Inschrijven kan op zaterdag van 8 tot 18 uur (maar er is geen camping) en op zondag van 8 tot 13 uur. Zondagnamiddag om 16.30 uur is er prijsuitreiking. Deelnemen kost 5 euro per deelnemer.

(AV)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode De Leie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier