Gullegemse dans bezweert de regen

02/07/16 om 09:13 - Bijgewerkt om 09:13

950 man kregen de Parigos niet bijeen voor hun Gulledans bij de start vrijdagavond van hun laatste Par8. De aanwezigen op het Dorpsplein deden echter wel hun best om met het dansje de regen te bezweren.

Gullegemse dans bezweert de regen

Elsje Vanthomme, die op het aanstekelijke deuntje een leuke choreografie uitwerkte, mocht met haar jonge Topform dansertjes het publiek eerst opwarmen. Eerst zag het er naar uit dat ze niet veel verder zouden komen dan een regendans. Plots gingen de hemelsluizen echter even dicht, alsof iemand hierboven respect wilde tonen voor het enthousiasme waarmee de jongelui bleven doorgaan. Het stak meteen ook andere fuifnummers op de omgevende vrachtwagenopleggers aan.

De Gulledans zelf bracht toch even het hele plein in beweging. Daarna ging het echter snel terug naar de fuifwagens en richting Supra Bazar, waar een rist dj's en een groot scherm voor de voetballiefhebbers op hen wachtte.

(AV - foto AV)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!