Grote opkomst voor verkiezing Mannequin en Fotomodel in Roeselare

De kandidaten voor de verkiezing samen met de jury. (Foto SB) © STEFAAN BEEL
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Op zaterdag 12 november is er opnieuw de verkiezing van Mannequin en Fotomodel als onderdeel van de Jaarbeurs. Dit jaar is er één grote verandering in vergelijking met de vorige editie: er zijn opnieuw mannelijke deelnemers.

“Die vraag was er, dus hebben we beslist om ook twee mannelijke categorieën in te voegen, op voorwaarde dat we genoeg deelnemers hadden”, horen we van juryvoorzitter Gilbert Cattrysse.

“We kiezen op 12 november een winnares in de categorie Mannequin en Fotomodel en dat zowel bij de dames als de heren. Er waren 164 inschrijvingen vooraf, wat heel veel is. Uiteindelijk hebben we voor de Mannequin-verkiezing vijf mannelijke en zestien vrouwelijke deelnemers, bij Fotomodel hebben we respectievelijk tien en zestien deelnemers. We hebben zestien kandidaten die meedingen naar de overwinning voor zowel Mannequin als Fotomodel.”

Tussen die kandidaten ook twee Roeselaarse deelnemers: Robbert Coorevits en Penelope Desnijder. De presentatie is handen van Veronique De Kock, zelf ooit een van de winnaressen.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier