Griezeltocht door Rumbeke vlak voor Halloween

© STEFAAN BEEL
Redactie KW

Op zaterdag 29 oktober organiseert de Gezinsbond van Rumbeke hun Happy Halloween, een griezeltocht door de straten van Rumbeke. Dit jaar steekt het evenement in een nieuw kleedje en moeten de deelnemers verschillende opdrachten tot een goed einde brengen.

Rond Halloween organiseert de Gezinsbond van Rumbeke opnieuw Happy Halloween. De afgelopen jaren ging het telkens om een wandeling door de straten van Rumbeke waarbij je onderweg tal van griezels tegenkwam én ook culinair werd verwend. “Dit jaar hebben we onze Halloweentocht wat omgevormd tot een heuse griezeltocht”, klinkt het bij Lut Vercruysse van de Gezinsbond. “Het gaat nog steeds om een angstaanjagende voettocht van ongeveer 6 kilometer door de straten van Rumbeke, langs veilige wegen. De duurtijd is ongeveer 2,5 uur.”

“Op de tocht zijn er zes acts voorzien, de deelnemers proberen onderweg verschillende opdrachten tot een goed einde te brengen. Er is animatie voorzien voor groot en klein. Er wordt gestart vanaf 17.30 uur aan Den Hazelt, het epicentrum van deze activiteit, volgens inschrijving. Dat betekent dat er dus geen vrije start is, in tegenstelling tot andere jaren. Daar wordt best rekening mee gehouden. Er wordt vertrokken in groepen van maximum tien personen. Net als vorig jaar is er geen plaats voor honger, want we voorzien een aperitief, soep en frietjes. Die zijn inbegrepen in de prijs.”

Leden van de Gezinsbond betalen 15 euro, kinderen jonger dan 12 jaar tellen 6 euro neer. Voor niet-leden is de deelnameprijs 20 euro en 10 euro voor wie jonger is dan 12 jaar. Met vrijetijdspas tel je 10 euro neer, kinderen betalen slechts de helft van die prijs. Inschrijven kan tot en met 24 oktober en dit bij Wilfried Deruyttere via 051 21 03 16.

Info: www.gezinsbondrumbeke.be.

(TD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier