Glutenvrije kaaskroketten dankzij chef Maïka Decraene

04/06/15 om 16:03 - Bijgewerkt om 16:05

De glutenvrije hype is verre van voorbij, maar voor Maïka Decraene is een glutenvrij dieet een kwestie van leven of dood. Samen met haar partner Tineke Tanghe begon ze vijf jaar geleden een glutenvrije traiteurdienst.

Maïka Decraene begon in 2010 met haar partner Tineke Tanghe een glutenvrije traiteurdienst. "Maïka heeft zelf glutenintolerantie", vertelt Tineke. "Toen we een beurs bezochten viel het op dat er niet echt kant-en-klare glutenvrije producten op...

Verder lezen?

Abonneer u nu op KW. Het biedt tal van voordelen:
  • Digitale toegang tot KW van deze week
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW
  • Toegang tot het KW archief

Kies hier uw abonnement op maat:

Proef

E-krant + KW.be
1 maand GRATIS

Activeer nu »

Comfort Abonnement

Krant + E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Digitaal Abonnement

E-krant + KW.be

Abonneer nu »

Gelieve een geldig e-mailadres mee te geven
Er is een fout opgetreden