Glutenvrije kaaskroketten dankzij chef Maïka Decraene

04/06/15 om 16:03 - Bijgewerkt om 16:05

De glutenvrije hype is verre van voorbij, maar voor Maïka Decraene is een glutenvrij dieet een kwestie van leven of dood. Samen met haar partner Tineke Tanghe begon ze vijf jaar geleden een glutenvrije traiteurdienst.

Maïka Decraene begon in 2010 met haar partner Tineke Tanghe een glutenvrije traiteurdienst. "Maïka heeft zelf glutenintolerantie", vertelt Tineke. "Toen we een beurs bezochten viel het op dat er niet echt kant-en-klare glutenvrije producten op...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!