GEZOCHT Mooie, ontroerende of spectaculaire hondenverhalen

14/09/16 om 09:53 - Bijgewerkt om 09:53

Voor een nieuwe reeks op KW.be zoeken we straffe avonturen van opmerkelijke viervoeters (én hun baasjes) in West-Vlaanderen.

GEZOCHT Mooie, ontroerende of spectaculaire hondenverhalen

© Getty Images/iStockphoto

Bij Krant van West-Vlaanderen hebben we een groot hart voor dieren, al was het maar omdat de West-Vlamingen nu eenmaal grote dierenliefhebbers zijn. En heel veel van die dierenliefhebbers hebben hun hart verpand aan een trouwe viervoeter. Daarom gaan we nu voor een nieuwe reeks 'Hondenleven' op zoek naar een aantal bijzondere exemplaren.

Heb je een labrador die exact even oud is als je zoon/dochter en zijn die onafscheidelijk? Ken je een bejaarde dame wiens chihuahua haar trouwste en beste compagnon is? Eventueel een superenthousiast keffertje dat je meubilair vandaliseert, maar desondanks toch je hartendief is, of eentje die beste vriendjes is met de 5 katten des huizes. Of misschien zijn er ook honden met een job, die drugs opsporen of mensen met een beperking bijstaan...

De invalshoek kan en mag zeer uiteenlopend zijn, als er maar een verhaal in zit.

(FV)

>> Ken je een interessant hondenleven? Laat het ons weten met een mailtje naar frederic.vansteenkiste[at]kw.be.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!