Gezocht : knuffel Modest die hartpatiëntje al bijstond tijdens 6 operaties

15/06/15 om 20:23 - Bijgewerkt om 21:50

De knuffel viel zondag uit de kinderwagen tijdens een wandeling op de dijk van Oostende.

Gezocht : knuffel Modest die hartpatiëntje al bijstond tijdens 6 operaties

De kleine Rune en zijn knuffel © GF

Rune werd in 2014 geboren met een hartafwijking. Het jongetje onderging in z'n jonge leven al zes operaties en er zullen er nog volgen. Bij al die operaties was tot nu toe 'Modest' present, een knuffeltje dat zijn tante Annick voor hem haakte, maar zondag viel het unieke kameraadje uit de kinderwagen tijdens een wandeling op de dijk in Oostende, vermoedelijk tussen de rode 'Rock Strangers' van Arne Quinze en het casino. Het gaat om een blauw inktvisje.

De ouders hopen dat de knuffel snel teruggevonden wordt en dat Rune z'n vriendje terug krijgt. Ze plaatsten daarom een oproep op de Facebookpagina van het 'Rune Fonds voor kindercardiologisch onderzoek'. Met dat fonds zamelen de ouders geld in voor het onderzoek naar kinderen met een aangeboren of verworven hartafwijking.

Maandag volgde er nog een melding dat de knuffel was gespot vlakbij het zandsculpturenfestival. Getuigen of eerlijke vinders kunnen zich melden via de Facebookpagina.

(FV)

>> Facebookpagina Rune Fonds voor Kindercardiologisch onderzoek

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!