Gezocht: 30.000 euro om twee tennisvelden om te vormen tot beachterreinen

Redactie KW

De twee buitentennisvelden van het sportcomplex Wimbledon in Menen, gelegen langs de Expressweg, worden omgebouwd tot drie beachterreinen waar beachsoccer, beachtennis en beachvolley gespeeld kan worden.

Jelle Sinnesael (Wevelgem), Julie Lemay (Rijsel), Anshel Ver Eecke (Menen), Jeroen Baldyck (Slypskapelle) en Tom Florin (Menen). (Foto MPM)

Jelle Sinnesael (Wevelgem), Julie Lemay (Rijsel), Anshel Ver Eecke (Menen), Jeroen Baldyck (Slypskapelle) en Tom Florin (Menen) zijn de initiatiefnemers. Ze zijn nu nog op zoek naar 30.000 euro om het project te kunnen realiseren. De Beach Club zal zes maanden per jaar open zijn.

Er zal gesport kunnen worden, maar de cocktailbar met gezellig terras zal meteen ook een ontmoetingsplaats voor beachfeestjes en barbecuefestijnen zijn. “Er is in de ruime regio geen zogenaamde beachclub en dat zou ons project uniek maken. We geloven trouwens dat er zowel in Zuid-West-Vlaanderen als in Noord-Frankrijk nood is aan een dergelijke club”, geeft Jelle Sinnesael nog mee.

(CR)