Gezinsbond Pollinkhove zoekt EK-uitdagingen

De Gezinsbond in Pollinkhove wil het succes van het WK 2014 herhalen. © KVC
Redactie KW

De Pollinkhoofse Gezinsbond doet een oproep aan verenigingen om uitdagingen aan te gaan als de Rode Duivels het EK winnen.

De komende weken staan in het teken van het Europees kampioenschap voetbal in Frankrijk. Ook de Gezinsbond van Pollinkhove steunt de Rode Duivels en zendt alle EK-matchen van de Belgische ploeg uit op een groot scherm in zaal Concorde. Ze roepen ook iedereen op om duivelse uitdagingen aan te gaan.

“Twee jaar terug toonden we met veel succes het WK op groot scherm in zaal Concorde in Pollinkhove”, zegt Katrien Cailliau van de Gezinsbond. “De zaal kleurde telkens volledig rood en de ambiance was enorm. De zaal werd een ware voetbaltempel. Vandaar dat we dit jaar beslist hebben om eveneens het EK op groot scherm uit te zenden.”

Uitdagingen en verrassingen

Tijdens het WK gingen enkele aanwezigen allerlei uitdagingen aan mochten de Rode Duivels de wereldtitel pakken. Dat ging van het afscheren van een baard en het kaalscheren van een hoofd tot het zetten van een tatoeage.

“Wij hopen dat dit jaar met het EK opnieuw verenigingen of personen op de kar springen om een nieuwe uitdaging aan te gaan”, roept Katrien Cailliau iedereen op. “Wij hebben voor de supporters ook hier en daar een verrassing in petto, maar dit houden we nog even geheim.”

De duivelse voetbalavonden van de Gezinsbond Pollinkhove vinden plaats op maandag 13 juni om 21 uur (België-Italiê), op zaterdag 18 juni om 15 uur (België-Ierland) en op woensdag 22 juni om 21 uur (België-Zweden). Ook de finale op zondag 10 juli wordt om 21 uur live uitgezonden op groot scherm.

“De aanwezigen kunnen, net zoals bij het WK, voor de aanvang van de wedstrijd paninistickers ruilen”, geeft Katrien Cailliau nog mee. “We toveren de zaal alvast om in een zwart, geel en rood kleurend stadion. Trek je duivelse outfit aan en kom samen met ons de Rode Duivels aanmoedigen.” (KVCL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier