Gezin uit Gits kan alweer lachen met incident op Meifoor

Het jonge gezin kon het incident relativeren. © foto MM
Redactie KW

De populairste attractie van de Meifoor in Brugge was vrijdag wellicht de bevrijding van een jong gezin, vanop tien meter hoogte. Ze zaten vast in The Wild Mouse. Rond 20 uur was daar plots de elektriciteit uitgevallen.

Sabrina Dammane en Jimmy Defloo uit Gits waren samen met hun zesjarig zoontje Lucas bezig aan hun eerste attractie. “We waren speciaal naar Brugge gekomen voor de opening van de Meifoor. Het karretje stopte bruusk en we dachten dat de panne maar vijf minuten zou duren. Het bleek langer”, zegt Jimmy.

Ladderwagen

De stroompanne kon niet meteen opgelost worden, waardoor de brandweer met een ladderwagen het gezin naar beneden haalde. Jimmy, Sabrina en Lucas konden het incident snel relativeren. “We moesten vooral hard plassen. Naar het toilet gaan is dan ook het eerste wat we deden”, aldus Jimmy. “We wisten dat er niets kon gebeuren daarboven. Onze grootste bekommernis was vooral ons zoontje. Hij moest rustig blijven en dat lukte. Hij is pokémon beginnen vangen met onze gsm”, voegt Sabrina toe. “Schrik om terug op een attractie te gaan, hebben we niet.” Er wordt nu verder onderzocht wat de oorzaak was van de panne.

(MM – foto MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier