Gezellige Kerstsfeer in de Madonna in Langemark

Redactie KW

Op zaterdag 3 december werd de 20ste Kerstsmul in Langemark georganiseerd. Vanaf 17.30 uur werden voor de twintigste keer de bekers met glühwein gevuld en een Kerstsmul op tafel gezet.

Eten en drinken deden je dromen van een Breugheliaans feesttafereel met braadworsten, hamburgers, verse pannenkoeken, wafels,… en voor de schorre kelen was er jenever, glühwein, kerskoffie, warme chocolademelk, streekbiertjes en nog veel meer Alles werd in een vernieuwd concept geserveerd met andere gezichten aan het roer. Een warm scenario met aaneensluitende standen die in een ovale kring stonden opgesteld rondom het kerkplein. Om 19 uur was er voor de kinderen de kerstmutsenworp vanop de kerktoren. Terwijl de Madonnakerk en het rondpunt een mooie kerstverlichting aangemeten kregen. Het was echt Kerst in het Madonnadorp.

Gezellige Kerstsfeer in de Madonna in Langemark

Ook in de St. Juliaanse VBS weet men wat kerstmis zoal om het lijf kan hebben. Daar staan de leerlingen met eigen creaties op hun markt. Op de foto zien we directeur Robert Missinne met de leerkrachten en enkele leerlingen.

(RB – foto’s RB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier