Gezellige en zonnige editie van Klein Tokyo in Moorsele

Redactie KW

Na een jaar afwezigheid door werken aan het Sint-Maartensplein keerde Klein Tokyo opnieuw terug naar zijn vertrouwde plaats onder de kerktoren van Moorsele. Samen met het prachtige weer zorgde dat ervoor dat jong en oud massaal kwam afgezakt voor muziek en spelplezier.

Op zaterdag hadden veel Moorselenaars plaatsgenomen op de terrassen voor het podium. Door de hitte werd de dansvloer niet echt gevuld tijdens het optreden van de Clemence Peerens Explosition en lokaal talent als Simple Pigeons.

Zondag stond Klein Tokyo in het teken van familie. In de voormiddag kwamen heel wat mensen afgezakt naar de rommelmarkt, terwijl het zoeken was naar een plaatsje op het terras van de lokale horeca. In de namiddag beleefden heel wat kinderen een leuke namiddag in het Supervliegdorp. Vooral de nieuwe speelfontein aan OC De Stekke was een populaire attractie in het warme weer. Op het podium was het vooral Bart Kaëll die de menigte op zijn hand kreeg met een hele reeks hits die massaal werden meegezongen. Naast de verschillende dranktenten konden bezoekers ook hun maag vullen aan de foodstandjes van café Orange, café De Platse, Fien KwiZien en de Carlton Bikers.

(Video TGM)

https://www.youtube.com/watch?v=N6eXEL2qjbU

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier